Sunday, April 18, 2010

Caraku Makan.

Tada!
Miss me right?
Ari nie aku nak ajar k0rang cara makan yang betul.
Korang ape tahu?
Makan je kan?
So, aku akan ajar k0rang cara makan step by step.
Dah mcm kelas memasak:D
1. First and foremost, mestilah kena baca doa dulu. Mesti k0rang ingat benda laen kan? Nvm, just proceed to the sec0nd step.
2. Step nie pelik sikit. Tak kira la k0rang makan gune tangan ke, garfu ke, sudu ke, sudip ke, senduk ke, spanar ke, screwdriver ke. Hmm, camne nk cakap ye? Makanan tak specific kepada nasi goreng saje seperti gambar di atas. Sup, mee g0reng, bihun goreng pun boleh and seumpama dengannye. Step nie berbunyi begini, k0rang kena makan sayur dulu sebelum makan nasi 0r seumpama dengannya. K0rang paham ke? Adeh! susah betul nk terangkan. 
p/s:Semua jenis sayur yang ada dalam makanan k0rang.
3. Dah abis sume sayur baru k0rang leh start makan nasinya.
4. Dah abis makan baru minum air.
p/s:Jangan makan minum makan minum. Tak elok tuk perhadaman. huhu.

Ini cara aku makan. Jgn k0rang tiru pulak. hehe.
Cukup la setakat nie.
Aku kena sambung study.
See u guys in the future:D

7 comments:

Anonymous said...

pelik sial....mhkluk asing k...orng bumi awak nie..

Muhammad Afifi said...

hahaha yola 2 pis..ko makan sayo pulak,,,hak3

Si Pengemis Iman said...

ngarut tolla die ni..
kalo mkn nsi goreng ke..mee goreng ke..kuew teow goreng ke..
xknla nsi gali2 cri sayur dlu..adooyai>_<

Mabuk! said...

My style.
Don't follow:D

Amy Syaquena said...

kalau x makan sayo macam mane..ngeeee:)

♥cutebabygirl♥ said...

laparrrrrrr~ T____________T

Mabuk! said...

Jom mkn:D
hmm,
Kalau x mkn sayur, bagi 0rang sebelah makan.
<.<

Related Posts with Thumbnails