Monday, March 29, 2010

Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100?


Ini kali ketiga aku join contest selama aku create blog nie.
Aku sebenarnye busy buat masa sekarang nie tapi aku cube untuk merajinkan diri aku yang malas nie.
Biaselah kehidupan seorang mahasiswa nie+pekse pun nk dekat (bulan 4 nie je)!
Huh!
Aku masih di buaian mimpi!
Chopp Chopp!
Aku bukan nk cite pasal aku sebenarnya tpi tentang contest nie!

Jika aku diberi RM100 secara tidak sengaja:-
1. Aku nak beli satu set lengkap kereta macam gambar kat atas nie!
Yang original punye, tak maen la cetak rompak! 
Kalau boleh aku nak beli track die sekali (boleh maen kat umah)
Korang tau tak cerita DASH YONKURO?
Aku minat giler cite nie tpi sekarang dah x-de cite nie dipasaran media#
Ini cite mase aku kecik2x dlu!
Aku akan terpacak depan TV setengah jam sebelum cite nie start!
Best w0 cite nie! Korang mesti puas hati tengok cite nie!
Aku siap beli tape cite die agi(kan dlu orang gune tape tgk cite, sekarang nie dah maju gune CD je)!
Sanggup aku berbasikal berpayungkan matahari pergi kedai beli tape tu!
Agak jauh jugak kedainya (dalam 2km gitu)
Cukup la stakat nie cite aku ye!

2. Kalau ada duet lebih, aku nak gune untuk beli kasut futsal yang baru!
Bukan ape, aku nie jenis yang suka bersukan!
Lebih -lebih lagu futsal:)
Sukan laen aku maen jugak tpi I would love prefer futsal than others.
Maklumlah, kasut futsal aku nie bukan jenis yang tahan lame punye.
Sampai dah berbuih kasut futsal aku, span-span kat dalam kasut tu terkeluar-keluar.-.-"
So, dengan duet lebih yang ada+duet aku ckit aku nk beli kasut futsal yang mahal+tahan lame ckit!

So, kalau korang nak ikut jejak langkah aku

6 comments:

Lelaki Ini said...

Dash Yonkuro..? ceta zaman aku kecik² dlu tu..wahahaa~

tQ for joining & good luck bro..

Mabuk! said...

Thx kerna sudi pr0pr0salku yang tak seberapa nie:)

✿bieyra dhamira✿ said...

huhu..wah..kete 2..ada ke org jual skunk?huhu..aku dulu men gak..hehehe..

fyqa. said...

hakhak. kelakar!
nty aku belikan kasut futsal mainan pye!;D

Mabuk! said...

huh!
Kasut mainan?
Maen tolak pakai tangan tu?:D

☎ⓣ❤ⓚ☎! said...

haha,,dash yonkuro?citer zaman sy kecik2 dlu tu.best gler citer tu..da standby dpan tv stengah jam lg awal sambil bertemankan popcorn di tangan haha

Related Posts with Thumbnails