Saturday, March 20, 2010

KAMIBLOGGER CONTEST dihatiku:)

Setelah sekian lama join c0ntest nie, akhirnye c0ntest nie sudah sampai ke penghujungnye. Rugi k0rang tak j0in c0ntest nie. Seriously k0rang memang rugi giler! Tak gune k0rang menyesal lagi, yang pergi tetap akan pergi. Tu la, aku dah suruh k0rang join awal-awal tpi k0rang berd0lak dalih dgn memberikan pelbagai alasan. Antaranye ialah buang mase la, adiah x best la, x-de faedah la, dah ramai peserta la, susah nk menang la dan pelbagai alasan lagi.Kawan aku pulak bukan nk supp0rt tapi hanye mampu menyindir aku dgn berkata "dah menang ke blom?". Tu je pers0alan yg ditanye berulang kali. Dengan semangat yg aku ada, aku terus menjalankan tugas aku dengan menyelesaikan soalan dan tugasan yg diberi.
Nie adalah antara faedah yang aku dapat setelah join c0ntest nie:-


1. Dlu blog aku nie kesepian je. Means that x-de se0rang pun datang. Aku pun x-tau camne nk ajak orang jenguk blog aku. So, aku pun try masuk c0ntest nie dan anda boleh lihat sendiri hasilnye. Memang memuaskan:)


2. Setelah join blog nie, pelbagai blog sudah ku jelajahi. Kini aku dah tau kat ner nk beli barang online seperti kasut, baju, jam, barang utk kanak-kanak dan bermacam lagi. Yang paling penting, nak jadi pengedar pun boleh. 


3. Dah la join contest, lepas tu dapat knowledge baru lak tu. Antaranye ialah knowledge tentang luar negara yang k0rang pun mungkin tak pernah dengar sebelum nie. Yang ajaibnya, knowledge tentang Malaysia pun ada(hehe). 


4. Sebab yg ke-4 ini mungkin yang paling penting sekali iaitu dapat mengeratkan silaturrahim di antara bloggers tak kira dari negara dan negeri mana janji yg b0leh paham bahasa Melayu(huhu). 


5. Saya pun berpeluang utk mendapat hadiah tersebut. Hadiah die best2x. Dah la best, lpas tu ada 26 pemenang pulak tu. FAKTA: JUMLAH HADIAH KESELURUHAN BERNILAI RM3500+.


Akhir kata, Bagi sesiapa yang telah lama join contest nie SELAMAT BERJAYA. Bagi yang baru saja j0in tu SELAMAT PULUN. Bagi yang tak join pulak SELAMAT TINGGAL.

1 comment:

Amy Syaquena said...

Follow me on my blog for my updates! :) have a good day!!

Related Posts with Thumbnails