Friday, March 19, 2010

Ayahku Terbaek!

Ari nie aku nk cite ckit pasal ayah aku.
Ayahku,
Die memang ayah yg terbaek bagiku. Nak tau mengapa aku ckp begitu?
Nie adalah antara sebab-sebab die:-


1. Hanphone aku baru je ilang smlm. Ari nie die terus beli hanfon baru utk aku tanpa banyak soal. RM500 tu.
    p/s:(My parents not rich)
2. Selalu belikan aku makanan kalau aku balik rumah(aku duk ostel). Yang terbaru die belikan burger & air pepsi drpd BURGER KING just for me:)
3. Mase kecik2x dulu aku terjatuh drpd katil. Kepalaku berdarah. Mase berlaku ialah 3 pagi. Ayah aku terus bawak aku gi klinik swasta yg berdekatan. Kepala aku dijahit. Jahitan tu telah menjadi parut di kepalaku sampai sekarang.
    p/s:Parut tu ada seiras mcm parut HARRY POTTER.
4. Kalau aku mintak ape2x, die terus belikan. Mase ak darjah 6 aku mintak gameboy advance. Die terus bwk aku gi kedai beli mase tu jugak.
5. Die selalu kasi duit belanja setiap kali aku balik umah. Best tu dpt duit tapi aku x slalu balek umah:(


So, bagaimane dgn ayah korang pulak?

6 comments:

syimah85 said...

hargailah ayah ( n ibu) sementara mereka masih ada..

Mabuk! said...

Sudah semestinya.
Tanpa diorang siapalah saya:)
Ty for the comment~

Patty's Cottage said...

thank u for following.:)
i try to click follow but couldn't nvmla..i wil visit ur blog often..:)

anummss said...

my dad pown tbaek gaks...hehehe..
dlu mase dok at hstel, tiap2 mgu dtg bwk makanan n ksik duet..

mse besday, siap wat suprise party ag at hstel pastuh dapat wet ag..

lau time aye, akulah yang paling banyak dapat wet dr my dad..

bile adr msalah kwangan, my dad mmg slalu menghulurkan wet wt blanje ak sket2..

p/s my dad pown bkn orang yang berduit..p utk anak2 die, smestinyerr ade..sayang my dad sanagt2...!!!

Mabuk! said...

Ayahku mse kcik2x je sambut birthday.
Ble ak dah besar, dah x sambut:(
Ayahku nie jenis yg pendiam tpi caring~
suke2x.
huhu.

Muhammad Afifi said...

sayang mabuk...

Related Posts with Thumbnails