Saturday, January 15, 2011

Random Things About Me

Tag nie daripada Najwa Napatah
25 Random Things About Me.
Banyaknya.
Naseb baek tangan nie tengah tetiba rajin.


1. Please don't judge me without knowing me better..!
2. Pendiam but now not really. Trying to be active.
3. Suke berstyle even kat umah.
4. Kalau mkn nasi, taksuke tinggalkan sebiji nasi pun. Makan sampai licin even tak sedap.
5. Suke create benda baru.
6. Suke melukis. Tengah belajar guna adobe photoshop.
7.Suke edit gambar jugak.
8. Suke belajar tentang komputer.
9. Suke jalan dengan kawan-kawan.
10. Suke download cite tapi kebanyakannya taktengok pun. Kasi kawan tengok je. Ajak baru tengok sekali.
11. Suke maen futsal and apa-apa sukan yang best but futsal is the most.
12. Nak beli kamera DSLR..!TAPI takde duet:(
13. Nak beli kasut futsal yang tahan lama ckit, asyik rosak je.
14. Suke maen dengan kalkulator tapi sekarang tengah cuba congak guna otak. Latih otak tanpa guna kalkulator.
15. Suke buat business sendiri.
16. Taksuke naek moto tapi dah jadi keperluan. Lebih suka naek kete.
17. I'm low profile.
18. Suke diet kalau berada kat tempat laen selaen umah sendiri. Kalau boleh nk mkn sekali sehari.
19. Dekat umah je boleh online lama-lama.
20. Suka belajar benda baru.
21. Suke maen game tapi kat umah je.
22. Suke buat surprise.
23. Suke buat orang laen gembira.
24. Suke share benda yang tahu.
25. Suke buat benda pelik.


Finally siap jugak.
Thnks sudi tag.


People who being tag:-
Miss Azee
Miss Aimi
Miss Fara
Mr Lepak
Mr Yazid

2 comments:

najwa napatah said...

Nak beli kamera DSLR..!TAPI takde duet:(

kita serupa..hahahaha

Mabuk! said...

Nampaknya kena beli time dah keje nanti.
-.-"

Related Posts with Thumbnails