Thursday, January 6, 2011

PENCARIAN 100 BLOGGER MALAYSIA TEGAR

Nak suruh sy bercerita la nie ye?
Hmm, pengalaman masa blogwalking ada la terjumpe ikan berenang dlm air pastu maen tekan tekan ikan tu.
Tak ingat apa jadi, rasa ikan tu lari. Klik sini dia pergi sana, klik sana pergi sana. Nak tekan kat badan ikan tu pun susah. Banyak kali try tapi tak berjaya then terus shutdown komputer. Pastu bukak balik blog tu try balik tak dapat jugak.Last sekali taknak masuk blog tu dah. Huhu.

Nak join jugak contest nie?
Klik sini LINK
Link nie tak lari punye, Jangan risau.

2 comments:

FaraCuna said...

haha..blog mane tu?

Mabuk! said...

Tak ingat blog mane,
Dah lama sgt.
Tu masa 1st time blogwalking.
Huhu.

Related Posts with Thumbnails